Vem är jag?

Jag heter Camilla Otterbrandt och har arbetat med redovisning sedan 1998 då jag avslutade min ekonomiutbildning vid Frans Schartaus Handelsinstitut.

Min yrkeserfarenhet har jag fått genom att arbeta både på ekonomiavdelning, från assistent till redovisningsansvarig och som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Jag har arbetat med både mindre ägarledda företag och större koncernbolag i varierande branscher.

Min drivkraft är att kunna hjälpa andra och med lång erfarenhet av arbete med bokföring, löner, bokslut, årsredovisningar och deklarationer har jag en bred kunskap att dela med mig av.

Jag försöker alltid hitta den bästa och mest effektiva lösningen i ekonomihanteringen för varje företag. På ett engagerat, personligt och noggrant sätt hjälper jag Dig att hålla reda på Din bokföring och rapportera till myndigheter i rätt tid. Jag arbetar mycket digitalt, vilket förenklar samarbetet mellan oss oavsett var i landet Du befinner Dig.

När jag inte arbetar så sitter jag gärna på hästryggen, eller är ute i naturen och på olika aktiviteter med min hund.

Välkommen att höra av Dig så ordnar vi tillsammans ett upplägg som passar bäst för Dig och Ditt företag.

PERSONLIG REDOVISNINGSBYRÅ